Termeni și condiții

 

Produsele comandate pe site-ul saunatura.ro sunt livrate imediat după efectuarea plății.

În cazul in care un produs necesita termen livrare, acesta va fi comunicat verbal sau printr-un email catre client.

Timpul de livrare poate fi diferit in functie de zonă sau curier. Termenul maxim de livrare de la preluarea comenzii de catre curier este de 15zile calendaristice.

În cazul în care produsul nu a fost livrat în acest interval, clientul poate solicita retrimiterea altui produs, sau renunțarea la comandă.

În cazul în care produsele voluminoase necesită cost preferențial, noi, ne obligăm să căutam cel mai bun cost posibil pentru client.

Aparatele comandate și plătite in prealabil pot fi montate de noi la locul indicat de dvs. costul transportului si deplasarea se stabileste de comun accord in prealabil

In cazul in care clinetul anuleaza o comanda, in maxin 7 zile de la data plasarii, fara un motiv intemeiat, acesta este obligat la plata costurilor de manipulare/transport, in cazul in care comanda este déjà trimisa.

Costul de livrare general practicat variaza intre 20 lei si 1500lei.

Comanda plasata pe saunatura.ro  este procesată in maxim 7 zile de la plasare.

În cazul in care se doreste returnarea produselor, costul de transport/manipulare este suportat de catre client. In caz de returnare este necesar si obligatoriu, ca produsul sa fie in ambalajul original.