Bazine

Bazin de scufundare

Este un bazin izolat termic, umplut cu apă rece. Se utilizeză de obicei după şedinţele de băi calde şi saune. Pereţii bazinului sunt din material plastic, inox, sau chiar din lemn şi pot fi placaţi cu ceramică sau mozaic din sticlă.

Apa provenită din topirea gheţii produse de generatoarele de gheaţă sau chiar gheaţa produsă suplimentar, se poate folosi pentru răcirea apei din bazinul de scufundare.

Apa din aceste bazine este supusă unor procedee de tratare (recirculare, tensionarea oglinzii de apa pentru indepărtarea firelor de păr plutitoare, filtrare, dezinfectare fără chimicale, reglarea temperaturii).

Căzi şi bazine, hidromasaj; jacuzzi

Producem bazine şi căzi de orice dimensiuni si forme, dupa cerinţele beneficiarului. Specialitatea noastră este curăţirea şi dezinfectarea apei fără tratare chimică, utilizând alte tehnologii cum ar fi : filtre din sticla, oxigenare, tratare cu raze ultraviolete, cu ozon sau cu CO2, etc.

Baie cu sare

Acet bazin este separat de restul unităţii wellness din motive de securitate, printr-un perete din sticlă. Atmosfera acesteia este tratată printr-o tehnologie de tratare specială.
Deasemenea şi atmosfera instalaţiilor tehnice este izolată de atmosfera bazinului. Aceste bazine se deosebesc de cele de hidromasaj prin faptul că, asemenea apei de mare apa acestor bazine este sărată; gradul de salinitate poate fi reglat intre limitele 5 – 20%.