Politica de confidețialitate

S.C. MICROBIT SRL cu sediul social în Oradea, Str. Dimitrie Anghel 1T,  înregistrată la Registrul Comerţului cu nr.J05/2832/2006, cod de identificare fiscală RO 20167420, reprezentată de Kinga Vizer in calitate de administrator.

Aici vei găsi toate informațiile necesare despre ce facem noi cu datele tale.

Ne poți scrie oricănd la adresa de email contact@saunatura.ro pentru a afla mai multe informații despre datele tale.

Ce date colectăm de la tine ?

Date de contact ( nume, prenume, email )

Alte date care te identifică ( cookie-uri și informații din traficul de server )

Ce sunt informațiile din traficul de server?

Atunci când vizitezi un site web, dezvălui anumite informații: adresa IP, ora vizitei, websiteul din care ai venit atunci când ai accesat websiteul nostru etc.

saunatura.ro ca și alte websiteuri, înregistrează această informație pentru a putea personaliza conținutul sau, pentru a se putea proteja de atacuri externe îndreptate impotriva capacităților sale tehnologice sau pentru a urmări, de-a lungul timpului, traficul înregistrat pe website și paginile cele mai accesate de către cititorii săi, pentru îmbunătățirea conținutului websiteului.

Ce facem cu datele care le colectăm?

În general folosim datele tale pentru ați răspunde la solicitări sau pentru ați transmite documente contractuale, dacă am semnat un contract.

Care e motivul pentru care le colectăm?

În cazul datelor de contact ne bazăm pe interesul tau legitim, care reiese din solicitarea facută către noi.

Cat stocăm datele?

Dacă doar ti-am raspuns la solicitare fără ca între noi să intervină un contract, datele tale vor fi stocate 6 luni.

Dacă am semnat un contract, îți stocăm datele pe perioada valabilității contractului, cât și o perioadă după (perioada legală obligatorie) necesară pentru a face dovada contractului.

Cine mai are acces la datele tale?

Putem dezvălui datele tale personale (descrise mai sus) in urmatoarele condiții:

  • ne soliciți expres aceasta sau autorizezi expres dezvăluirea;

  • informațiile sunt furnizate pentru a respecta legea (de exemplu, pentru a se conforma unui mandat de perchezitie, a unei citații sau a unei hotarari judecatoresti), a impune un acord pe care il avem cu tine sau pentru a ne proteja drepturile, proprietatea sau siguranța sau drepturile, proprietatea sau siguranța angajatilor noștri sau a altora;

  • informațiile sunt furnizate agenților noștri, furnizorilor sau prestatorilor de servicii care îndeplinesc funcții în numele nostru;

  • în cazul în care vorbim despre abordarea unor urgențe sau a unor cazuri de forță majoră sau în cazul în care dezvăluirea este necesară pentru a soluționa litigiile, revendicările sau persoanele care dețin un interes legal sau benefic.

Ce drepturi ai?

Ne poți solicita pe adresa contact@saunatura.ro o copie a tuturor datelor personale colectate de noi, precum și în cazul în care dorești să îți transmitem, informații despre datele personale colectate de la tine.

Ne poti solicita pe adresa contact@saunatura.ro actualizarea sau ștergerea datelor personale colectate de la tine.

Vom încerca să răspundem solicitării în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit în funcție de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numărul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica într-un termen util.

Dacă, desi depunem toate eforturile, nu reușim să te identificăm, iar tu nu ne furnizezi informații suplimentare pentru a reuși să te identificăm, nu suntem obligați să dăm curs solicitării.